Over ons

Broodjeshuis Sunshine is gevestigd aan de Abel Tasmanstraat 11a op het industrieterrein van Emmen, Drenthe. Wij zijn gespecialiseerd in zowel koude als warme belegde broodjes. Alle broodjes worden gemaakt terwijl u wacht, dus verser dan vers.

Ook kunt u bestellingen telefonisch, per whatsapp of via internet doorgeven. Bekijk onze uitgebreide bestellijst op de homepagina. U kunt uw broodjes ophalen op de afgesproken tijd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn u graag van dienst, voor gemakkelijke broodjes, snelle service, gezonde snackbroodjes en elke keer weer een gevarieerd aanbod, voor een aantrekkelijke prijs. Ideaal voor bedrijven, scholen, verenigingen, overheid of ziekenhuis die een lekkere en gemakkelijke lunch willen. En natuurlijk ook voor u thuis, bij bruiloften en feesten.
In overleg kunnen wij veel voor u regelen, zodat u er verder zelf geen werk van heeft.

Ontbijtservice

Een andere afdeling is onze ontbijtservice aan huis. Wij leveren ontbijten in Zuid Oost Drenthe. Van Coevorden tot Borger en van Klazienaveen tot aan Ter Apel en natuurlijk in Emmen en omgeving. Kijk binnenkort eens op onze ontbijtservice pagina.

Hier kunt u een ontbijt uitkiezen, deze bezorgen wij aan huis, op een door u gekozen tijdstip. Leuk voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, huwelijken, jubilea of als vriendschapscadeau. Wij hebben voor elke gelegenheid een passend ontbijtidee.

Een uitbreiding van ons assortiment:

Opgemaakte salades en broodjesschalen (graag een dag van te voren bestellen aub).
Ideaal voor feesten en verjaardagen, wij nemen u het werk uit handen Voor meer informatie en advies zijn wij u graag van dienst.
Bel ons vrijblijvend op 06 – 218 61 498